QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes a Terrassa Menuda, l’Agenda d’activitats infantils a Terrassa!

Aquest és un portal dedicat als nens i nenes de 0 a 12 anys i les seves famílies, amb ganes de gaudir del temps lliure i d’aprofitar el gran ventall d’activitats que ens ofereix la nostra ciutat.

PAT TMPer tal que coneixeu una miqueta més d’on surt Terrassa Menuda…
Sóc la Patricia, mare de l’O. Menuda, una nena amb qui m’agrada passar el poc temps lliure que tinc.
Buscant activitats per poder fer amb ella, em vaig adonar que no hi ha cap portal que aglutini les activitats infantils de Terrassa. És per això que vaig decidir posar fil a l’agulla i obrir un blog on poder consultar totes les activitats que es fan a la nostra ciutat de forma fàcil i senzilla.
Així va sorgir Terrassa Menuda, el projecte d’una família per les famílies.

Navegant per aquest blog trobareu informació sobre tallers, hores del conte, obres de teatre, xerrades, … En definitiva, a Terrassa Menuda trobareu totes les activitats infantils i relacionades amb els nens i nenes que es fan a Terrassa  cada mes.

Esperem que us resulti interessant i, si coneixeu activitats que no estiguin publicades, no dubteu a contactar amb nosaltres: info@terrassamenuda.cat.
També ens podeu enviar un missatget, una foto o el que vulgueu compartir amb la família de Terrassa Menuda.

Junts farem que l’agenda infantil de Terrassa sigui enorme! 😉

EQUIP TERRASSA MENUDA

5 pensaments sobre “QUI SOM?

  1. És un blog molt sencill, bonic i molt pràctic!!! Una idea genial i molt pràctica!!! Felicitats per Terrassa Menuda ;))

    M'agrada

Deixa un comentari